5 modela obuće koje nosimo ovog proleća

Najzad smo došli do onog dela godine kada bez griže savesti, a sa velikim nestrpljenjem, možemo da se bavimo predviđanjem trendova koji će obeležiti novu, prolećnu sezonu. 

Danas su naša tema cipele – omiljeni aksesoar bez kog nijedna žena ne može, a koji je ponekad baš sve što je potrebno da podignemo svoj stajling na viši nivo. Prolećni trendovi u ovom pogledu nisu neočekivani, ali definitivno jesu nešto što smo priželjkivali. Evo koji modeli će se izdvojiti na modnoj sceni u narednim nedeljama:

Platforme

Čuvene modele inspirisane 70-im volećemo i ove godine, a na koji način ćete platforme uključiti u svoj cipelarnik – izbor je na vama. Čizme, sandale, patike ili papuče – nama je teško da pronađemo svog favorita!

Ženstvene potpetice

Kristali, mašne, kitten štikle, romantične boje… Ovog proleća nosićemo cipele koje prosto “vrište” Keri Bredšo! Pa, ako ne znate odakle da krenete, razmislite o tome šta bi odabrala kultna kolumnistkinja. 

Glomazne sandale

Najmodernija obuća poslednjih nekoliko sezona jeste ona predimenzionirana. U duhu prolećne sezone, najomiljenije biće nam glomazne papuče i sandale i ne možemo reći da nam se ovaj trend ne dopada – ne samo da je ovakva odeća atraktivna, već je i jako udobna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maguire (@maguireshoes)

Klompe

Nismo sigurni šta da mislimo o velikom povratku klompi, ali ako je sudeći prema prolećnim predviđanjima, ovaj model obuće takođe se nalazi na listi trendova. Ukoliko vam ovakva estetika prija – zašto da ne, samo napred!

Patike

U redu, da li zaista išta treba reći? Patike ćemo voleti zauvek, to je sigurno, ali aktuelne trendove uvek možemo da primenimo u vidu odabira različitih modela. Ovog proleća će to biti patike jarkih boja i zanimljivih dezena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

Foto: Instagram

Priredila: I. T.