5 stylish načina za nošenje patika

Udobnost na prvom mestu

Proteklih godina, patike su prešle granice sportske obuće i postale neizostavan deo naše svakodnevnice. Sa dolaskom lepog vremena, svi težimo da što više vremena provodimo napolju, šetajući i uživajući u suncu. Ove aktivnosti zahtevaju udobnu obuću, ali i ležernu odeću. Patike su savršen izbor za ove prilike, jer ne samo da su udobne za duge šetnje, već mogu da se stilizuju na različite načine za različite prilike.

Za casual izgled koji je ipak moderan, možete upariti vaše omiljene patike sa jednostavnim džinsom i ležernom majicom ili košuljom. Ovo je odličan izbor za svakodnevne aktivnosti poput šetnje gradom ili kafe sa prijateljima.

Ako želite da unesete malo elegancije u svoj outfit, patike možete kombinovati sa suknjom ili haljinom. Maxi suknje su posebno popularne ove sezone, a kada se upare sa patikama, dobija se spoj udobnosti i stila.

Za sportski chic izgled, kombinujte patike sa helankama ili sportskim pantalonama i oversized jaknom ili duksericom. Ovo je odličan izbor za opuštene vikend aktivnosti ili putovanja.

Ukratko, patike su postale više od obične sportske obuće – one su postale modni statement i mogu se nositi na različite načine, prilagođavajući se svakoj prilici i stilu. Inspiraciju za vaš sledeći outfit potražite u nastavku teksta.

Kačket + blejzer + široke farmerke

Džemper + crne farmerke + Vans

Duks + blejzer + helanke

Pletena haljina + jednobojne patike

Bela majica + svetle pantalone + oversized sako

Foto: Instagram, Profimedia