Najbolji trenutak sa Meseca mode je tu!

Poznate ličnosti koketiraju sa modom već decenijama, a čini se da imamo apsolutnog pobednika koji se tiče pojavljivanja slavnih na modnim pistama.

Prezentacije novih kolekcija za naredno proleće pune su poznatih dama koje su se našle u ulozi manekenki. Paris Hilton šetala je za Versace, Kim Kardašijan i Nikol Kidman su bile na haute couture reviji Balenciage, a juče se dogodio trenutak koji će ući u istoriju.

Legendarna Šer zatvorila je Balmain reviju na Nedelji mode u Parizu!

“Strong enough” odjekivala je prostorijom kada se Cher, ruku pod ruku pojavila sa kreativnim direktorom ove modne kuće, Olivijerom Raustenjom.

Crni bodi koji je ponela ova sedamdesetšestogodišnja kraljica muzike zatvorio je jučerašnju reviju u Parizu. Napravljen je od spandeksa sa odvažnim naramenicama i suptilnim printom mermera, a čitav stajling upotpunile su crne čizme na platformu koje je Šer nosila sa izuzetnom lakoćom, kao da je rođena u njima.

Iako, Mesec mode još uvek nije gotov i ostalo je da vidimo neke velike igrače i njihove revije, poput Chanela i Louis Vuittona, već možemo zaključiti da je Balmain pobedio u ovoj igri. Teško da će iko od njih nadmašiti ovaj trenutak kom je samo falilo da legendarna Cher zapeva svoj najveći hit “Believe”.

Ali ne smemo biti pohlepni, već zahvalni što smo imali prilike da posmatramo ovaj istorijski trenutak koji će se prepričavati godinama.

Tekst: Aleksandar Nastasijević

Foto: Profimedia