MODA / Easy Chic

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakšati svakodnevno odevanje.

Postoje određene osnovne stvari koje možete da nosite tokom svakog meseca u godini kao što su majica, bela košulja i farmerke. Međutim, postoje i drugi komadi u ormaru koji specifični za ovo godišnje doba i koji će se rotirati.

Tajna uspešnog  zimskog ormara jeste da obezbedite ključne komade koji će se različitim trendoviskim dopunama u mnogome olakšati oblačenje. Zimsko odevanje se odnosi na pametno nanošenje slojeva i fokusiranje na kvalitetne, izdržljive tkanine, ali to ne znači da sve mora biti previše praktično.

Glavna preporuka je da uložite u komade koje ćete najviše nositi kao što su džemper od kašmira, kaput po meri, šal i čizme do kolena. Ovo je sezona kada je zaista važno da obratite veliku pažnju na izradu vaše odeće.

Kako bi ste tačno znali o čemu govorimo, u galeriji ćete pronaći 11 koraka za savršeno zimsko odevanje koji će vam olakšati period pred nama.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia