MODA / Easy Chic

Easy Chic

88 godina i prefinjenost u jednom potezu predivne Džoan Kolins

Legendarna britanska glumica možda je poznatija po svojim stajlinzima koje je nosila u kultnoj Dinastiji tokom perioda 80-ih. Međutim, njeni outfiti nikada nisu prošli nezapežno ni van ekrana. Pa, ni sada kada je u devetoj deceniji života. Šatviše!

Džoan je pre nekoliko večeri viđena u jednom od najlepših londonskih restorana – Ivy Chelsea Garden. Glumica je na večeru došla sa 56-godišnjim suprugom Pirsi Gibsonom.

Svakako u prvom planu bila je ona, zahvaljujući vrlo efektnom stajlingu koji je podrazumevao pravo malo večernje osveženje za kraj leta.

Svilena midi haljina sa crnom osnovom i printom kala u lila tonovima, te broš koji se uklapa u floralni dezean, a potom i letnji blejzer u sličnom koloritu koji zaokružuje izdanje svojom nežnom, ali upečatljivom bojom.

Taman lak na noktima kao najava jesenje sezone, prepoznatljiva natapirana kosa i proštepana baby roze tašnica zaokružile su večernji izgled poznate glumice, koja nam još jednom dokazuje da moda i dobar ukus ne poznaju godine.

Nekoliko dana kasnije tokom dodele “National Television Awards” nagrada u Londonu, legendarna glumica zablistala je u glamuroznom izdanju crno belih tonova, sa upečatljivim karnerima na suknji i nabranim rukavima na bluzi.

Voleli bismo da i mi možemo da iznesemo ovakvo izdanje sa 80 plus godina i ne izgledamo smešno, teško da bi nam to i sada pošlo za rukom.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia