Gimnastički trikovi i vizuelni efekti na reviji nove kolekcije Mugler SS’21

Tehnološki najnaprednija revija sezone.

Nedelje mode su odavno završene, ali dizajneri nastavljaju da predstavljaju svoje nove kolekcije mimo zvaničnog rasporeda, privlačeći tako više pažnje.

Video format, koji je zamenio uobičajene oflajn revije brendova, sve više postaje neophodna mera u eri pandemije. Međutim, za mnoge od njih to je prilika da svoju kolekciju predstave na kreativan i nestandardan način.

Revija Mugler održana sinoć bila je pravo iznenađenje za sve ljubitelje brenda. Makar samo zato što Bela Hadid radi salto na pisti. Da, nije vam se učinilo. U sedmominutnom video snimku objavljenom na zvaničnom sajtu brenda, dešavaju se zaista očaravajuće stvari: pored akrobatskih tehnika koje pokazuje Bela, modeli hodaju unazad, kao u filmu „Argument“, i kreću se poput robota. Irina Šajk upoznaje svog dvojnika, dok Hanter Šafer uspeva da suva izađe iz vode.

Što se tiče same kolekcije, ona veliča žensko telo i naglašava njegove glavne prednosti. Duboki krojevi, prozirne tkanine prekrivene blistavim šljokicama i draperijama ocrtavaju obline modela. Jedva čekamo da ovu odeću vidimo na dugo očekivanom crvenom tepihu.

 foto:instyle