grazia

Inspiracija

10 jesenjih stajlinga trudne Viki Radar

Ove godine su mnogi supermodeli odlučili da se ostvare u ulozi majke.

Dakle, prateći dansku blogerku Pernil Teisbek i vrhunsku Elsu Hosk, postalo je poznato o trudnoći nemačke modne blogerke Viki Radar, koja na Instagramu ima skoro pola miliona pratilaca.

Iskoristivši svoju poziciju, sada na svojoj stranici demonstrira na desetine modernih jesenjih izgleda za trudnice, što inspiriše njene pratioce na nove eksperimente.

Jesenja garderoba Viki Radar direktna je potvrda da devojka tokom trudnoće može izgledati ne manje stilski nego ranije. Nemačka street style zvezda pokazuje kako stvoriti moderan look uz pomoć osnovne i trendi odeće, bez stvaranja nelagodnosti u stomaku. Viki veruje da ne morate da kupujete posebnu odeću u prodavnicama za trudnice, ali možete u potpunosti da se snađete sa stvarima koje su u ponudi high street i luksuznijih brendova.

Na primer, devojka se oslanja na crnu mini haljinu sa belom kragnom Zara, a za svakodnevne poslove bira udobnu pletenu haljinu Loulou Studio u kombinaciji sa bundom Max Mara i čizmama Bottega Veneta.

Njena jesenja garderoba puna je udobnih džempera, koje kombinuje sa kožnim pantalonama i prevelikim kaputima. Takođe, moderna devojka sebi ne uskraćuje zadovoljstvo nošenja visokih potpetica.

Prikupili smo 10 jesenjih stajlinga trudne Viki Radar.

Pročitajte još

Povezane teme

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem