MODA / Inspiracija

Inspiracija

3 načina da nosite pruge tokom novembra

I ne, ne mislimo samo na prugaste džempere

Pletnine sa prugama dominirale su modnom scenom u septembru, a kao i svaki trend koji eskalira na društvenim mrežama, posle nekog vremena dođe trenutak za njegovu nadgradnju.

Iako i dalje možemo na ulicama i društvenim mrežama konstanto videti ove pulovere, neke od influenserki i poznatih dama odlučile su da pruge obuku na drugačiji način.

Nije važno da li su one na odelima, haljinama ili bilo kom drugom odevnom predmetu, bitno je samo da su prisutne. A ukoliko se pitate kako i na koji način ih možete nositi i vi, ovog novembra, u nastavku vam dajemo primere tri uticajne devojke koje su ovaj trend uvsrtile u svoje svakodnevno odevanje.

Rouzi Hantington Vajtli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Haljina modne kuće Alaïa sa crno-belim prugicama predstavlja idealan jesenji model. Dugi rukavi i rolka kragna dodatni su plus, a prefinjenost materijala ključna Stavka kod odabira ovakvog komada

Pegi Gu

Atraktivna didžejica i it devojka koja nam dolazi iz Južne Koreje, odlučila je da crno odelo sa diskretnim prugicama ukombinuje sa avangardnim cipelama koje potpisuje brend Loewe.

Hejli Biber

Boginja casual oblačenja, odabrala je da svoj džemper sa prugama boje senfa ukombinuje sa širokim farmerkama i Air Jordan patikama.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia