MODA / Inspiracija

Inspiracija

Instagram trend: kako trendseterke ove zime nose kožne košulje

Koža bez sumnje vlada trendovima u poslednjih nekoliko sezona. Ove zime kožne košulje i dalje ne gube svoju važnost, jačajući svoj položaj u modnim trendovima. Za zimsku inspiraciju prikupili smo najbolje stajlinge influensera Isntagrama iz celog sveta.

Na tragu opšte nostalgije, kožne košulje iz 70-ih nastavljaju da osvajaju modni svet. Ali ako su se u toj deceniji najčešće nosile samo sa lepršavim pantalonama i midi suknjama, danas postoje mnogo više stilskih rešenja. U modernoj eri karantina najrelevantnija će biti kombinacija sa udobnom trenerkom, poput Bretanije Ksavijer, ili omiljenim lepršavim farmerkama, poput Laure Bitlok.

Pored toga, možete igrati all-in i kreirate kožni look – savetujemo vam da inspiraciju pronađete na profilu Eme Rouz.

Još jedno spektakularno rešenje biće kombinacija kožne košulje i običnog pamučnog gornjeg dela – ovaj stilski trik već su isprobale mnoge modne blogerke. Preporučujemo da izgled upotpunite vintage torbom sa kratkim kaišem i cipelama sa masivnim đonom. Pored klasičnih crnih košulja, sve nijanse čokolade ostaju u trendu. Košulja od kože u boji mlečne čokolade najbolje se kombinuje sa svetlim, poput ultra popularnih džokej čizama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izzy Lou (@izzydilg)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura 🦋 (@lauralabee)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE (@emitaz)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Rose (@emmaleger)