grazia

Inspiracija

Kako da nosite cipele na platformu, ultimativni trend sezone!

Nakon nekoliko godina minimalističkog trenda u pretežnoj dominaciji, moda je zvanično predala baklju onima koji preuzimaju rizik.

Mini suknje i vibrantni printovi ostali su u senci IT cipela, uz pomoću kojih ćete sasvim sigurno dosegnuti visine. Trend cipela na platformu iz 2022 godine apsolutno je sveobuhvatan, što znači da se ne odnosi samo na modele sa štiklom. Klasične salonke, patike, sandale pa čak i papuče dostižu nove ekstreme zahvaljujući nizu dizajnera koji vašu kreativnost i maštu, kada je odevanje u pitanju, pozivaju na eskalaciju.

U nastavku pronađite različite interpretacije popularnih platformi za 2022 godinu, kao i motivaciju kada je kombinovanje popularnog komada u pitanju.

Nekonvencionalna silueta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Sudeći po instagram profilima koje rado posećujemo kada je modna isnpiracija u pritanju, zdepaste sandale jarkih boja definitivno su komad koji možete dodati vašem rolećnom i letnjem izboru. Smelo ih kombinujte uz bermude i pleteninu za postizanje svežeg dnevnog izgleda.

Rizična forma

Jedan od glavnih benefita kada su cipele na platformu u pitanju jeste osećaj koji pružaju. Dakle, imaćete pojačan efekat potpetica ali uz pojačanu mobilnost. 

Drugačije mokasine

Ukoliko želite da unesete više individualizma kada je izbor obuće u pitanju, razmislite da zamenite tradicionalne ravne mokasine modelom na platformu u potpuno beloj boji. 

Jarki koloriti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Nosco (@rachelnosco)

Kada pomislimo na kasne devedesete i rane dvehiljadite, kada je moda u pitanju, platforma je jedna od ključnih komada koji su obeležili pomenutu epohu. Izborom pravog tona privućićete pažnju na svakom koraku.

Uticaj sedamdesetih

Heklane komade, eklektična odela i zvoncare, davnih godina prošlog veka, nismo mogli ni da zamislimo bez para neobičnih platformi na nogama. Izgleda da su se ta razigrana modna vremena na velika vrata vratila.

Foto: Profimedia
Priredila: M. Kitić

Pročitajte još

Povezane teme

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.