MODA / Inspiracija

Inspiracija

Kako nositi čizme sezone

Ranije su ih svi gledali ispod oka, i pitali se šta nije u redu sa ljudima koji ih nose, a danas IT devojke ne izlaze iz njih.

One su nešto između praktičnih čizama, kućnih patofni, najtoplije i najudobnije obuće, one su UGG. Ovaj brend, zasigurno je sebi izgradio mesto među najprepoznatljivijim, a za sve to odgovorne su niko drugi no poznate dame Holivuda.

Neutralni dizajn, koji je karakterističan za ovaj tip obuće, lako se uklapa u svakodnevne odevne kombinacije, a ukoliko ne znate na koji način ih možete kombinovati, onda vam predlažemo da u nastavku pogledate kako prave trend seterke to rade i tako sebi pronađete inspiraciju.

Na farmerke

Najjednostavniji način za kombinovanje definitivno je džins, a ove sezone biramo ultra široke nogavice koje će učiniti ovaj komad obuće dodatno cool.

Sa helankama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA GIOIA (@xsaraa)

Ne, ne govorimo o helankama za vežbanje. Taj način nošenja ih je stavio na omraženu listu, ružne obuće. Ukoliko želite nešto usko da ponesete sa njima, preporučujemo vam kožne helanke.

Sa suknjom ili haljinom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Ko god da kaže da formal odevanje mora da se isprati formalnom obućom, više nije u pravu. Udobna obuća, posebno sa grejačima će učiniti vaš school girl stajling još modernijim, da će svi poželeti da vas iskopiraju.

U kombinaciji sa total black autfitom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Estée (@looksofkim)

Iako i ovaj model postoji i u crnoj boji, mi ipak predlažemo onu oker koja će iskočiti od ostalih komada i učiniti monohromatski look zanimljivijim.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia