MODA / Inspiracija

Inspiracija

Mini trend: Grejači za noge i kako ih nositi

Tokom dvehiljaditih ovaj komad smo najčešće viđali kod plesača, ali otkako su najavili nastavak serije “Korak napred” izgleda da doživljava svoju ponovnu renesansu

Ako ste se pitali kako da zimi istovremeno nosite kraktu suknjicu ili pak nešto što nije očekivano za zimske mesece, a da istovremeno ostanete ugrejani, naš predlog su, grejači.

Sećate ih se sa malih ekrana kada su ih Silvija i Lola nosile u čuvenoj španskoj plesnoj seriji “Korak napred” (Un paso Adelante), i tada su sve tinejdžerke odlepile za njima.

Grejači za noge su mini trend u modno simbiotičkoj eri kada estetika osamdesetih upoznaje stilsku filozofiju dvehiljaditih. Posredstvom toga, zaključujemo da je ovo treća po redu evolutivna ekspanzija grejača čija popularnost progresivno raste, malo po malo u svakoj deceniji.

Grejači su uveliko pronašli svoj put do instagramičnih modnih influenserki čije stilske vizije neretko nastojimo da primenimo i u našem svakodnevnom odevanju. Stoga, kako bismo vam olakšali posao potrudili smo se da umesto vas pronađemo selekciju stajlinga IT devojki savršenih za imitaciju, a koji sadrže grejače koje možete pogledati u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruo ☆ (@freaky444yarn)

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia