MODA / Inspiracija

Inspiracija

48 modela venčanica koji će biti u trendu ove godine

Nedelja visoke mode u Parizu održana je ranije ove godine, ali kako se polako ali sigurno približavamo sezoni venčanja za koja se nadamo da će najzad moći da se održe onako kako smo to oduvek zamišljale, odlučili smo da “prečešljamo” arhivu i izdvojimo modele venčanica, ali i haljina koje to mogu da budu, za koje verujemo da će biti u trendu ove godine. Uostalom, zar smo ikada sumnjali u predviđanja trendova sa modnih pista?

Ukoliko pratite visoku modu, verovatno vam Giambattista Valli prvi pada na pamet kada pomislite na bajkovite, romantične haljine. No, ne smemo zaboraviti ni imena kao što su Zuhair Murad, Celia Kritharioti ili Elie Saab na čijim revijama smo takođe uočili prelepe, raskošne kreacije u kojima možemo da zamislimo sebe tog važnog dana kada ćemo izgovoriti sudbonosno “da”. 

Nešto svedenije modele haljina, pa čak i odela, primetili smo na Alexandre Vauthier, Dior i Stephane Rolland revijama, no, jedno je sigurno – kako god da izgleda vaša savršena venčanica, u našoj galeriji ćete sigurno pronaći prekopotrebnu inspiraciju. 

Maštanje, ali i planiranje velikog dana može da počne!

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.