MODA / Inspiracija

Trend vodič: Bela majica kao neizostavni letnji komad

Da li i vama svako jutro počinje sa gledanjem u pun ormar uz teške odluke i zaključke šta je to što možete tog dana da obučete? Činjenica je da jednostavni modeli predstavljaju nabolju osnovu za vaše stilske ciljeve, a jedan od neizostavnih komada zasigurno jeste i bela majica koju morate imati u svom reperoaru i to u raznim siluetama.

Ako imate stvarno dobru belu majicu možete uzgledati kao million dolara, te je ulaganje u ovaj vanvremenski komad prava investicija jer je možete nositi ispod svega, a uz to jednostavna je za kombinovanje.  Osnov je dobrog odevanja, savršeno pristaje uz džins ili odelo i ima uticaj na celokupnu kombinaciju koji nemaju siva ili crna.

Neka vas naš izbor u nastavku inspiriše kada je u pitanju kombinovanje ovog savršenog modnog ultimatuma.

Oversize

Letnji pun pogodak jeste predimenzionirana muška majica. Za savršen ležeran, a stilizovan izgled, neka bude vaš par uz odelo takođe muškog kroja koje ove sezone viđamo u vibrantnim tonovima.

Fokus na tkanini

Mekana i opuštena, poluprovidna majica, večni je klasik u svim nijansama bele boje. Kombinujte je uz zvoncare od teksasa za postizanje ležernog a šik letnjeg izgleda. 

Krop top

Dominacija krop topova prisutna je i u ovoj sezoni. Ukoliko želite da privučete pažnju učinite to golim stomakom, a izabrani model u beloj nijansi možete kombinovati maltene uz sve.

Foto: Profimedia, Instagram
Priredila: M.K