Kako su izgledali poznati na Dolce & Gabbana crvenom tepihu

U kojim kreacijama su zablistale holivudske zvezde, povodom proslave 40 godina legendarnog brenda

Demi Moore

Nedavno je u Milanu održana proslava povodom 40 godina postojanja modne kuće Dolce & Gabbana. Proslavi je prisustvovalo mnoštvo zvanica iz sveta mode, ali i holivudskih zvezdi, odevenih u fanstastično skrojene toalete. Pogledajte šta su ovom prilikom Demi Mur, Helen Miren, Šer, i mnogi drugi, nosili na crvenom tepihu.

Demi Mur

Demi Moore

Holivudska legenda Demi Mur pojavila se u prozirnoj, metalik haljini, koja ne ostavlja mnogo mesta mašti. Ovom haljinom istakla je svoju savršeno liniju, kojoj većina može pozavideti.

Helen Miren

Helen Miren

Glumica Helen Miren pojavila se u jednostavnoj, šik haljini sa šljokicama, koju je uparila sa crnom torbicom i cipelama. Ovu ahromatsku kombinaciju upotpunila je sa crvenim nakitom i karminom.

Šer i Aleksandar Edvards

Sher

Šer je na crveni tepih zakoračila sa svojim 40 godina mlađim dečkom, Aleksandrom Edvardsom. Modna i pevačka ikona, zablistala je u šik izdanju u bundi i kapi od veštačkog krzna. Dok je Edvards prošetao u jednostavnom, ali savršeno skrojenom odelu.

Naomi Kembel

Naomi Campbell

Supermodel Naomi Kempbel, ovom prilikom izmešala je dezene. Na crvenom tepihu pojavila se u sakou i pantalonama na pruge, koji je upotpunila kratkom bluzom na tufne.

Lejdi Kiti Spenser

 Lady Kitty Spencer

Britanski model i nećaka pokojne Princeze Dajane, nosila je crnu toaleku sa visokim prorezom. Manekenka je zapanjila sa ogrlicom od dragulja i odgovarajućim minđušama.

Lupita Niongo

 Lupita Nyong'o

Manekenka i glumica, Lupita Niongo pojavila se na crvenom tepihu u slojevitoj kombinaciji. Prozirni, crni kombinezon uparila je sa srebrnom, kratkom suknjom i kratkim topom.

Rouzi Hantington Vajtli

Rosie Huntington-Whiteley

Nekadašnji Victoria’s Secret anđeo, pojavila se u providnoj, crnoj haljini, koju je savršeno uparila sa crnim sandalama. Ove večeri akcesoare je svela na minimum, stavljajući akcenat nan a svoju puštenu, talasastu kosu.

Izabela Roselini

Isabella Rossellini

Italijanska glumica i model Izabela Roselini, zablistala je u belom ansamblu, koji je savršeno upotpunila sa efektnim, zlatnim akcesoarima.

Dejvid Gandi, Izabeli Fontana i Bjanka Balti

Poznati modeli, koji su se neretko pronašli u kampanjama kuće Dolce & Gabbana, zablistali su u minimalnim, ahromatskim odevnim kombinacijama.

Foto: Profimedia