Kako minđuše mogu biti spas za svaki stajling?

Dobar par minđuša može biti spas skoro svakoj odevnoj kombinaciji.

Outfit gošće na venčanju treba malo začiniti? Kombinacija: omiljena bela majica + farmerke izgleda pomalo dosadno? Transformisali biste svilenkastu pidžamu u stil za napolje? Da, minđuše su odgovor na svako od ovih pitanja jer daju savršen završni dodir.

Bela Hadid, kao nova Swarovski ambasadorka, inspiriše nas poslednjom kolekcijom brenda, gde bismo izdvojili blistave kristalne minđuše, koje obliku alki daju novu dimenziju, dozvoljavajući vam da ih uklapate uz apsolutno sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

S druge strane, dame sa A-liste i te kako umeju da zablistaju na crvenom tepihu birajući statement minđuše kao ključni detalj njihovog stajlinga. Ovogodišnja domaćica Met Gale, Blejk Lavli nosila je zapanjujuće custom minđuše, dizajnirane od strane Lorraine Schwartz, u čemu su joj se pridružile i ostale zvanice birajući sjaj i glamur u domenu nakita.

Još jedan trenutak sa crvenog tepiha na dodeli Oscara 2022, koji je u prvi plan stavio nakit naspram čitavog outfita, je onaj kada se Bijonse pojavila u žutoj Valentino haljini koju su zasenile ogromne viseće Lorraine Schwartz minđuše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Osim dijamanta, nisu samo dragulji ono što čini minđušu sjajnom. Mi smo veliki obožavaoci i nečeg malo potcenjenijeg. Zlatne alke, na primer, daju šik estetiku koja se nosi iz dana u dan, ali bi se takođe savršeno uparile i sa voluminoznom letnjom haljinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bik Bok (@bikbok)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.