Najmodernije crno-bele haljine sezone proleće/leto 2021

Kombinacija crne i bele je vanvremenski klasik koji nikada neće dosaditi. Pre svega, takva kombinacija nijansi uvek izgleda elegantno, skupo i stilski. Pored toga, monohromatske kombinacije imaju i druge prednosti, na primer, lako može sakriti nedostatke i naglasiti prednosti.

Ove sezone proleće-leto 2021. dizajneri su koristili crnu i belu boju kao jednu od glavnih boja u svojim kolekcijama i pokazali haljine koje će vas oduševiti.

Snaga crno-belih haljina leži u njihovoj eleganciji – stroga šema boja izgleda najatraktivnije u čistim linijama i oštrim siluetama. Međutim, ne bojte se da svojoj odeći dodate dekor. Crna i bela su ahromatske boje, što znači da se mogu kombinovati sa bilo kojim bojama. Dakle, možete bezbedno da uzmete jarko plavu klač tašnu i odete na zabavu u crno-beloj haljini, kao što to radi Tom Ford u svojoj kolekciji.

Ovog proleća su se mnogi brendovi odlučili za bezvremenski crno-beli izgled. Većinu haljina krasili su grafički ili apstraktni otisci, kao i rub suknji sa očaravajućim perjem ili blistavim kristalima. Na primer, Gabriela Hearts haljinu je konvencionalno podelila na dva dela, obojivši jedan od njih belim, a drugi crnim. U međuvremenu, Ports 1961 je odeću slikao živopisnim uzorcima koji podsećaju na slike umetnika.

Crno-bele haljine su više puta postale izbor poznatih ličnosti na crvenim tepisima. Tako je Laura Dern blistala na ceremoniji dodele Oskara 2020. godine u elegantnoj haljini Armani Prive, a 2014. godine na Filmskom festivalu u Kanu, Blejk Lajvli zasejnila sve goste u crno-beloj haljini Gucci Premiere. U sezoni proleće-leto 2021. najlepše crno-bele haljine, koje ćemo vrlo brzo videti na glavnim holivudskim zvezdama, prikazali su brendovi poput Chanel, Giambattista Valli i Carolina Herrera.