grazia

Piste

Klasična elegancija vraća se u Burberry show

Ovaj put - skoro koketiranje sa uličnom modom!

Svojoj jesen/zima kolekciji za Burberry, Rikardo Tiši, dao je ime jednostavno i jasno - „Sećanja“. A od svega što je dizajner uradio za britansku kuću, čini se da je sada Tiši dao sve od sebe. Naravno, Rikardo Tiši se često naziva i osobom koja je uličnu odeću prvi put doveo na isti nivo sa visokom modom.

Ova kolekcija, predstavljena baš u Londonu, je upravo takva. Naravno, nije prošlo bez sportskih i uličnih znakova - deo u kojem se konačno najavljuju i ulaze u igru verovatno je zamišljen kao „mladost“. Ali ipak, najuspešniji stajlinzi bili su one u kojima su ti isti sportski, „žanrovski“ elementi utkani u potpuno drugačije stajlinge - u duhu klasične elegancije, o kojima pišemo o nadolazećem povratku prošle sezone. Na primer, haljina sa draperijama na bokovima prekrivena je leopard mrljama. Patike  nisu u društvu sa sportskim stvarima, već, opet, s haljinama i složenim dekorom. Kabanice sa povučenim vrpcama nadovezuju se na blještave cipele, karirane helanke su uparene sa luksuznim jaknama, slavno pričvršćene samo jednim dugmetom.

Karirane odevne komade i savršeno krojena odela pokazale su Irina Šajk, Bela i Điđi Hadid, Kendal Džener i mnogi drugi modeli.

Kolekciju otkrijte u našoj galeriji.

Pogledajte kolekciju brenda J.W. Anderson na nedleji mode u Londonu!

Pročitajte još

Povezane teme

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Vesti

Ana Paula Saenz: Power up

Devojka nestvarne lepote, bogate karijere i neko ko ima veliku strast za poslom koji se bavi, u razgovoru sa Grazia magazinom otkriva tajnu svog izgleda ali i svoje planove za budu...

Inspiracija

Kako nositi ružičastu po uzoru na Kim Kardašijan

Upozorenje, neki od ovih stajlinga su samo za najhrabrije

Vesti

Pogledajte preporuku Sare Jo za najblistavije praznične zabave!

U Deichmannu pronađite sve što vam je potrebno da svaki prijem ili proslavu ove zime pretvorite u nezaboravnu, blistavu noć!