MODA / Piste

Piste

10 revija za pamćenje: Evo šta smo imali prilike da vidimo do sad u Milanu

Italijanska prestonica mode je otvorila svoja vrata, a evo šta smo sve imali prilike da vidimo tokom prva dva dana Nedelje mode u Milanu.

Sedmica u kojoj ćemo imati prilike da pogledamo šta su nam sve majstori mode priredili otpočela je prekjuče u Milanu i već u prvom danu imali smo prilike da svedočimo revijama čiji modeli obećavaju kvalitet, raznovrstnost i spektakularne trendove.

Kada su u pitanju materijali i besprekoran dizajn, Italijani nemaju konkurenciju. U jendom danu imali smo prilike da vidimo Diesel, koji nam je prikazao sve nijanse džinsa, Roberta Cavallia i njegov karakterisičan animal print, Albertu Ferretti i njene lepršave kreacije u bojama i naravno Fendi gde nam je Kim Jones prikazao neutralne i zelene kreacije koje će dominirati trendovskim listama za naredno proleće.

Dok sutradan smo prisustvovali diverzitetu modnog dizajna. Videli smo žurku na bazenu, samit modnih titana, paradu elegancije i čas savremenog odevanja i to sve u režiji Moschina, Prade, Max Mare, Emporio Armanija, Blumarinea i Bossa.

Sve u svemu, naredna godina obećava, a u galeriji možete pogledati detalje vezane za ove revije, kao i najbolje look-ove sa istih.

Tekst: Aleksandar Nastasijević

Foto: Profimedia