Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set

Još od premijere 2019, serija “The Morning Show” krenula je da niže nominacije za brojna priznanja i nagrade. Ris je sama bila nominovana za Zlatni globus, a osvojila je Emmy za najbolju glumicu baš zahvaljujući ovoj seriji.

Sa druge strane, Dženifer koja glumi njenu koleginicu Aleks takođe je odnela par nagrada sa sobom uključujući nagradu Udruženja filmskih glumaca za najbolju glumicu u dramskoj seriji, Emmy za sporednu ulogu i nagradu kritičara za najbolju sporednu ulogu u dramskoj seriji.

S obzirom na oduševljenje kako kritičara, tako i publike bilo je samo pitanje vremena kada će se nastaviti snimanje treće sezone ove serije koje je otpočelo pre par nedelja u Njujorku, a kako su izgledale glavne zvezde ovog Appleovog ostvarenja, pogledajte u nastavku.

Oličenje biznis šika bila je Ris Viterspun koja se odlučila za odelo odvažne crvene boje u kombinaciji sa krznenim papučama stavljajući komfor ispred elegancije. Ova estetika karakteristična je za lik Bredli Džekson, novinarke koju Ris tumači.

Njena koleginica Dženifer Aniston odlučila za monohromatski crni stajling u vidu rolke, pantalona sa šlepom i crnih sandala, koje je simbolično obukla nakon što je njen otac nedavno preminuo.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia