BOSS revija jesen/zima 2020 – kao dobrodošlica novoj generaciji

Ove sezone BOSS slavi novu generaciju!

Na reviji fokusiranoj na budućnost, tokom Milano Fashio Week-a, BOSS modeli su izašli na pistu kako bi predstavili dizajne i za muškarce i za žene, koji neprimetno spajaju ustaljene kodekse modne kuće i neprestane inovacije.

Ultra-moderan kroj, upečatiljivi odevni komadi, i tačno utvrđen pristup modi sastaju se u ovoj kolekciji pod nazivom „Generacije“, koja rekonstruiše BOSS ikone kako bi otkrila novu savremenu estetiku.

Objedinjujući decenije krojačke i modne stručnosti, dizajneri su stvorili kreacije za BOSS muškarce i žene svih starosnih doba i porekla.

Kolekcija ilustruje kako je nasleđe brenda postalo relevantnije nego ikad do sada – oštrih crta novih materijala i boja koje utiču na krojenje u 2020. godinama.

Među 600 gostiju koji su prisustvovali na reviji, bile su i poznate ličnosti, kao što su: Orlando Bloom, Toni Garrn, Alex Pettyfer, Amber Valletta, Cara Delevingne, Ashley Benson, Madelaine Petsch, Caro Daur, Xenia Adonts, Leonie Hanne, Johannes Huebl, Ann-Kathrin Götze, a koje su naravno bile od glave do pete obučene u BOSS.

Photo: Hugoboss.com