Izvanredna revija modne kuće Mona održana je u Beogradu

Spektakl svetskih razmera o kom će se tek prepričavati...

U središtu čuvene industrijske zone Luke Beograd, poznate po halama gde se odvijaju najveće žurke našeg glavnog grada, ovog oktobra odigrala se najspektakularnija zabava od svih: Modna revija + party domaćeg brenda Mona.

Pored ženske kolekcije, renomirana modna kuća predstavila je ove sezone beogradskoj publici i prvu kolekciju cipela i čizama. Serijom prefinjenih modela obuće Mona je zaokružila status jednog od najjačih brendova sa naših prostora, nudeći sada kompletnu jesenju kapsula kolekciju.

Grazia tim imao je to zadovoljstvo da iz prvog reda isprati novu kolekciju, beležeći trendove u nastajanju, zajedno sa jesenjim i zimskim favoritima, koje delimo sa vama.

Kaputi vibrantnih nijansi, asimetričnih i smelih silueta laskaće svakoj figuri, koju će – već dobro poznati Mona kaiševi i pojasevi suptilno naglasiti. Izražene naramenice, floralni 3D detalji, krzno i vanvremenski kožni komadi poručuju da je ova zima u znaku odvažnih dama, koje dekodiraju tajne dobrog stila.

Pečat dobrom ukusu doneli su prvi modeli Mona cipela i čizama, spojem dobre stare klasike i savremenih trendova, pre svega detaljima kao što su kroko print na čizmama i velika metalna, logo M šnala i diskretni kaišići na prednjem delu cipele, u crnoj, braon, oker žutoj – i našem favoritu – teget boji.

Obožavane Mona torbe pratile su svaki outfit a zvezda kolekcije bila je i nova IT torba: Candy model u pink, crvenoj, tirkiznoj, crnoj i oker boji.

Reviju je, nakon nošenja Prade u Milanu, zatvorila naša čuvena manekenka Nikolina Vrekić, u crnom kaputu sa zlatnim kopčama i top komadima: teget čizmama preko kolena i oker Candy tašni.

Uz sjajne kreacije, reviju su obeležile i brojne javne ličnosti i ambasadori brenda, kao što su Sara Jo, Dunja Jovanić i Filarri. Za sjajnu završnicu postarao se bend GIF i frontmen grupe Joca Ajkula, koji je usijanu energiju digao do same erupcije utisaka i nezaboravnog provoda.

Foto&Video: Raaw media