Lutke umesto modela na reviji Moschino SS21

Neobična revija Džeremija Skota.

Nedelje mode nakon karantina su događaji koje ćemo pamtiti dugo. Ali ne zbog odsustva gostiju na mnogim revijama, već zbog novih formata do kojih su dizajneri došli tokom samoizolacije. Neki od njih odlučili su da svoje kolekcije predstave kroz filmove, neki u vidu prezentacija, ali neki su otišli korak dalje.

Danas je kreativni direktor brenda Moschino Džeremi Skot predstavio nešto zaista neobično. Njegovoj reviji prisustvovali su gosti i modeli, ali ne baš ono što očekujete da vidite … Ove večeri lutke su hodale majušnom modnom pistom u visokim potpeticama. Odevene u minijaturne haljine, držeći u rukama kožne torbice, demonstrirale su prolećno-letnju kolekciju za gledaoce među kojima su bile zvezde i glavni urednici sjajnih publikacija.

Što se tiče same kolekcije, koja će biti dostupna u ljudskoj veličini, sve je elegantnije, gracioznije i modernije nego ikad. Bujne večernje haljine od guste tkanine, monohromna odela sa sofisticiranim viktorijanskim bluzama i satenski kaputi u  nijansama slatkiša sa karnerima uklopiće se u ormar ne samo vatrenih ljubitelja Moschina  koji su poznati po svojoj pretencioznoj estetici, već i ljubiteljima spektakularne klasike.