Milanska nedelja mode nam donosi najlepše torbe za jesen

Milanska nedelja mode se završila i sumiramo rezultate. Na dnevnom redu su najlepše torbe iz novih kolekcija.

Pravi lov na njih otvoriće se za nekoliko meseci, tako da ne gubite uzalud vreme i pogledajte naš vodič o ključnim trendovima. Kao i prošle sezone, italijanski dizajneri i dalje podržavaju trend koji je na modne piste stigao direktno iz street style hronike. Versace, Max Mara i Dolce & Gabbana insistiraju na tome da treba nositi najmanje dve torbe odjednom. Modeli s raznobojnim lancima kao i ručkama možete potražiti u kolekcijama MSGM, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Fendi i Moschino.

Brendovi Jil Sander, Tod’s, Salvatore Ferragamo i, što je neobično, Gucci su odgovorni za modni minimalizam i štedljivost oblika. Nijanse takođe imaju lepu raznolikost: od nebeskoplavih Sportmax dodataka i Prada torbica u boji gromobrana do neonskih Bottega Veneta svih mogućih oblika. Moschino se kladio na svetle otiske i neobične detalje. Stoga je Džeremi Skot pokazao ne samo haljine nalik tortama, već i torbe u obliku kutija.

Kada je reč o veličini torbe sledeće jeseni je sve dozvoljeno. Pogodni su i mikro-novčanici Prada (koji se nose oko vrata) i voluminozni modeli – potražite ih u kolekcijama Fendi, Bottega Veneta i Jil Sander.  

Najzanimljivije modele otkrivamo u galeriji fotografija!