100 najlepših haljina sa Nedelje mode u Njujorku!

Živimo februar ispunjen inspirativnim stilom, usmereni na istraživanje najnovijih trendova. Nakon što je završena, Nedelja mode u Njujorku jasno nam je dala uvid u trendove za jesen i zimu 22/23 koji će se nastaviti kroz London, MilanoPariz. Šta je to što će preokupirati umove pravih modnih ljubitelja, pitate se?   

Na pistama se smenjuju različiti aksesoari, od čizama preko torbica najinteresantnijeg dizajna, smelih silueta i vibrantnih printova. Mračna romansa i subverzivna rejverska estetika alternativnu modu doveli su u jedan od fokusa, uključujući asimetrične siluete, iseckanu odeću od trikotaže do kože uz metalprozirne slojeve. Sa druge strane za minimaliste i ljubitelje klasika, pantalone i blejzeri kao svestrani komadi koje smo viđali u raznim interpretacijama ne podležu riziku kada je investiranje u pitanju, jer ih možete kombinovcati uz sve.

To naravno ne znači da nemamo vremena da se zagledamo u elegantne haljine, koje su predmet žudnje većine pripadnica ženskog pola. Od uskih silueta do predimenzionirah volana, štras, šljokice i vibrantne nijanse motivi su koji su se smenjivali na pistama.

Dok željno isčekujemo haljine koje nas očekuju na budućim revijama neka vas galerija iz Njujorka inspiriše.

Priredila: M.Kitić
Foto: Profimedia