Omiljeni statement komadi naših urednika

Proleće 2024. donosi nova modna uzbudjenja. Kako da na najbolji način osvežite vaš garderober i budete u trendu?

Naš modni tim ima 10 neodoljivih predloga koji će vam olakšati izbor.

1. Urbani modni dodatak

Posle skoro 10 godina izolacije, modni magovi od Feragama do Toma Forda, vraćaju statement kaiš na modnu scenu. Odličan stajling postaje sjajan jednostavnim dodavanjem ovog upečatljivog detalja koji upada u oči. Ponesite ga preko mini suknje ili uz omiljene zvonaste pantalone od denima i vaš jedinstven modni stil će biti primećen.

diesel kais suknja

Editor’s Pick

Diesel kaiš-suknja

43.990,00 RSD

2. Sve boje vina

Ako tražite savršen par pantalona, nikada nećete pogrešiti sa prirodnom kožom. Topla, elegantna i otmena bordo boja i savršena silueta, izdvaja ovaj model pantalona iz ponude. Naša topla preporuka.

massimo dutti

Editor’s Pick

Pantalone Massimo Dutti

34.990,00 RSD

3. Ne tako mala crna haljina

Originalan spoj eklektičnog stila i male crne haljine. Zabavna i neobična, inspirise da je ponesete na svoj jedinstven način.

pinko

Editor’s Pick

Pinko haljina

50.190,00 RSD

4. Sav taj teksas

Klasičan, ipak ultra moderan, otmen i ležeran. Sa novom dozom šika, koju mu daje denim, trenč hrabro prati trend, ali zadržava svoju kultnu suštinu.

liu jo trenč

Editor’s Pick

Liu Jo denim trenč mantil

35.490,00 RSD

5. Fringe inspiracija

Haljina krojena da blago prati liniju tela, a sa svakim vašim korakom vibrira čarobna moć fringe estetike. Razigrana energija boja i resa, čine da ova jedinstvena haljina bude naš izbor.

Scotch&soda

Editor’s Pick

Scotch&Soda haljina sa resama

18.990,00 RSD

6. Mary Jane retro elegancija

Jedan od najvećih hitova sezone sija punim sjajem. U Ferrari crvenoj boji, nežne i odvažne, neodoljive i neophodne u vašoj prolećnoj kolekciji. Njeno veličanstvo baletanke.

zara

Editor’s Pick

Zara baletanke

2.990,00 RSD

7. Standard koji prati kvalitet

Dizajnirana da se prilagodi vašem modnom senzibilitetu i zadovolji stil moderne, urbane žene. Mona je bila i ostaje sinonim za kvalitet koji traje.

mona torba

Editor’s Pick

Mona tašna

21.490,00 RSD

8. Vladar u svetu aksesoara

Kvalitet i dizajn ovog modela daje mu atribut statusnog simbola. Njegov klasičan dizajn lako je prilagodljiv brzim promenama modnih trendova, a samim tim postaje vanvremenski modni detalj.

Skagen

Editor’s Pick

Skagen sat

18.290,00 RSD

9. Neprocenjiva moć nakita

Biserni čoker oduvek je soficistirani simbol stila i glamura. Njegovu blistavu istoriju ispisale su  mnoge poznate ličnosti. Danas savršeno balansira svoju tradicionalnu lepotu, bilo da je nosite sa večernjom haljinom ili basic majicom i omiljenim džinsom.

Kenneth Jay Lane

Editor’s Pick

Kenneth Jay Lane ogrlica

Cena na upit

10. Buntovnica i dama

Ako želite da ostavite utisak, onda je ovaj oversized sako od finog vunenog štofa, pravi izbor za vas. Bilo da idete u kancelariju, na večeru ili na proslavu, on će biti vaš veran pratilac.

hmgoepprodf

Editor’s Pick

H&M blejzer

27.990,00 RSD

Foto: Promo

Tekst: Ana Mićković