Stilski trikovi modnih trendseterki koje krademo ovog vikenda

Pred nama je vikend i želja da na dva dana pobegnemo od gradske vreve, sređivanja stana i planova za narednu radnu sedmicu. Odabrali ste omiljeno mesto za opuštanje, kao i ekipu sa kojom je dobar provod zagarantovan, ali šta poneti od garderobe? Ovde mi uskačemo.

Fokus uvek stavljamo na basic komade koje nadograđujemo statement dodacima čiji je izbor opsežan u letnjoj sezoni. Cilj je: napraviti savršene vikend outfite uz minimalno truda a koji će biti spoj udobnog, jednostavnog i efektnog izgleda.

Za šetnje i provod van grada na visokim temperaturama apsolutni favorit su midi haljine, šortsevi i topovi kombinovani sa oversized košuljama.  Kada su boje u pitanju sa neutralnim tonovima nikada ne možete pogrešiti. Na izgled jednostavan stajling zaokružite dobrim nakitom, poput alki i nekoliko nanizanih zlatnih ogrlica. Marame i šeširi od rafije su neizostavan detalj!

Letnja sezona je omiljena i među modnim trendseterkama jer nudi pregršt odevnih komada i dodataka sa kojima se sjajno igraju. Zato ih dozivamo u pomoć kada nam zafali inspiracije, jer niko bolje od njih ne kombinuje klasične majice sa zlatnim nakitom i džins sa svilenim maramama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Foto: Instagram

Pripremila: T. Mišović