Srećan rođendan Bela Hadid! Najbolja street style izdanja popularne manekenke

Najbukiranija manekenka prethodnog meseca proslavlja 26. rođendan!

Ukoliko ste pratili revije na nedavno završenim nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu sigurno ste primetili da je šetala skoro na svim. Mlađa sestra Điđi Hadid, nosila je kako tviteraši kažu, čitav Modni mesec na svojim leđima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Od haljine u spreju, bokserskih rukavica, pa sve do Demnine blatnjave apokalipse na Balenciaga reviji, Bela je uspela da sebi obezbedi titulu supermodela.

Toliki broj dizajnera koji ju je odabrao kao predstavnika svojih kreacija omogućio joj je da se upiše u istoriju, ostavljajući daleko iza sebe Điđi i Kendal Džener koje jedva da su radile tokom prethodnih meseci.

Sa samo 26. godina koliko je Bella danas napunila postigla je mnogo toga, a čak je sebe upisala i u istoriju gde će rame u rame stajati sa Lindom Evanđelistom, Naome Kembel, Sindi Kraford i Kejt Mos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ovom prilikom gospođici Hadid čestitamo rođendan i želimo joj još mnogo uspešnih modnih sezona ali takođe joj želimo da ostane ljubazna, prizemna i divna osoba kakva je i do sada bila, ali i da nastavi da nam bude svakodnevna stilska inspiracija.

Njoj u čast predstavljamo vam galeriju sa njenim najboljim stilskim izdanjima u poslednjih godinu dana.

Srećan rođendan Bela!

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia