MODA / Top 5

Top 5

Pet modela farmerki koji nikada neće izaći iz našeg ormara

Zvonaste, široke ili ravne? Otkrijte koje modele imate i koje treba nabaviti što pre!

Možda to ne radimo svakog meseca, ali definitivno ponekad dodamo novi par farmerki u torbu. Zvoncare, široke ili ravne gotovo je nemoguće da nas farmerke razočaraju, jer verujemo dizajnerima koji definišu modu, ugrađujući nove modele u svoje kolekcije u svim različitim verzijama.

Zbog toga postoje neki stilovi farmerki koji ne bi smeli nedostajati nijednoj ženskoj garderobi. Ako želite da proverite koji model već imate i koji treba da nabavite što pre, napravili smo vodič sa 5 obaveznih modela koje ćete nositi godinama.

Zvoncare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Podsećaju nas na 70-te, izuzetno su laskave, izdužuju noge i odgovaraju ženama sa različitim tipovima tela. Ukoliko nemate zvoncare predlažemo da ih nabavite i kombinujete sa klompama, košuljama sa uzorkom i kaputima i jaknama u kaubojskom stilu sa resama.

Farmerke visokog struka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Da li zaista postoji ženski garderober koja ne sadrži barem jedan par pantalona visokog struka? Čak i ako ste odvažni i nikada se niste umorili od farmerki sa niskim strukom, ovaj model će osvojiti vaše srce udobnošću i cool raspoloženjem koje nudi.

Široke farmerke

Da, široke farmerke su ultimativni trend u poslednjim sezonama. Ako volite preveliku odeću, svideće vam se, dok možete potražiti ravnotežu u svom izgledu tako što ćete ih kombinovati sa crop gornjim delom i visokim sandalama.

Ravne farmerke

Klasične, ženstvene i pogodne za sve prilike, od večernjeg pića do kancelarije. Ravne farmerke su deo odeće za koji garantujemo da vam nikada neće dosaditi.

Bele farmerke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Bele farmerke možete nositi u bilo kojoj prilici i izgledaju sjajno u kombinaciji sa topovima i laganim košuljama u pastelnim ili jarkim bojama.