Top 6 Champion i Ellesse kombinacija koje će vas inspirisati

Novi imperativ u odevanju je maksimalna udobnost! U to ime, brendovi Champion i Ellesse u svojim kolekcijama za ovu sezonu donose atraktivne modele, ispirisane street style kulturom. Pogledajte naš izbor ležernih kombinacija za svaki dan i inspirišite se stilskim predlozima. Proleće je u znaku sportskog šika!

Urbano i casual za svaki dan

Udobnost bez premca zagarantovana je i muškarcima i ženama u ovim atraktivnim, ali svedenim modelima brendova Champion i Ellesse. I dok nas je kod muške Champion kombinacije privukao spoj neutralnih tonova sa jednim, ali upečatljivim odevnim komadom u pastelnoj roze nijansi, ženska Ellesse kombinacija privlači upravo svojim stilskim neutralom u kombinaciji sa teget belom torbicom.

Oversized chic

Predimenzionirana haljina u formi produžene dukserice sa monohromatskom kombinacijom boja predstavlja onaj komad koji ćete nositi iznova i iznova.

Malo je reći da smo se zaljubili u ovu Champion haljinu sa rajferšlusom dužinom cele prednje strane. Udobna, mekana i efektna… Dakle, savršena za prolećne dane!

Žuti pečat

Žuta je trendi boja ovog proleća, a u kombinaciji sa jednostavnom trenerkom, ostavlja jak pečat. Idealna je za svakodnevne odevne kombinacije, naročito kada sivi duks vežete na kul način, kao još jedan detalj na već atraktivnoj majici. i zato je nikako nemojte izostaviti iz svojih street style izdanja ovog proleća.

Ellesse i Champion za nju i njega

Znate onaj prolećni period kada je dovoljno toplo da ponesete kraće varijante odevnih komada, npr. šortseve, a opet dovoljno sveže da vam je potreban duks? Ove sezone je dinamika u igri različitih dužina, must. Naš predlog za vaša street style izdanja? Champion kombinacija za nju i Ellesse za njega, jer maksimalno prate ovaj mikro trend, a izdvajaju se upečatljivim bojama.

Ukoliko vas je neki od današnjih autfita inspirisao, pogledajte kompletnu ponudu nove kolekcije brendova Champion i Ellesse. Ona je već sada dostupna u Sport Vision prodavnicama, kao i na sajtu wwww.sportvision.rs, pa trk po vaš omiljeni komad!