10 elegantnih venčanica za proleće/leto 2021

2021. godine trend elegancije samo će ojačati svoju poziciju u modi.

Čiste linije, lakonski krojevi, minimalistički dizajn i nežni lepršavi materijali postaće glavni sastojci pri odabiru venčanice. Moderne neveste sve više biraju klasične siluete u minimalističkom stilu koje će uvek biti relevantne.

Dakle, Megan Markl za svoje venčanje sa princom Harijem 2018. godine nosila je snežno belu svilenu haljinu Givenchy. Princeza Eugenia nosila je potpuno drugačiju, ali ne manje elegantnu venčanicu. Nevesta je sišla niz prolaz u klasičnoj haljini sa naglašenim strukom i obimnom suknjom, koju su dizajnirali Peter Pilotto & Christopher de Vos.

Svadbene kolekcije brendova za proleće/leto 2021. nude širok izbor elegantnih haljina – od minimalističkih kombinacija do modela sa otvorenim leđima ili čipkastim korsetom. Uprkos nekonvencionalnom dizajnu i pank rock elementima u venčanom izdanju, kolekcija Vivienne Westwood Bridal & Couture 2021 takođe sadrži elegantne i ženstvene satenske haljine u nijansi slonovače. U međuvremenu, Galvan je pokazao jednostavnu belu haljinu sa modernim kvadratnim izrezom, Elies Saab je proslavio luksuznu satensku haljinu, a Amsale je leđa ukrasila izvrsnim vezom.

U galeriji fotografija pogledajte 10 elegantnih venčanica 2021. godine.