10 jesenjih stajlinga trudne Viki Radar

Ove godine su mnogi supermodeli odlučili da se ostvare u ulozi majke.

Dakle, prateći dansku blogerku Pernil Teisbek i vrhunsku Elsu Hosk, postalo je poznato o trudnoći nemačke modne blogerke Viki Radar, koja na Instagramu ima skoro pola miliona pratilaca.

Iskoristivši svoju poziciju, sada na svojoj stranici demonstrira na desetine modernih jesenjih izgleda za trudnice, što inspiriše njene pratioce na nove eksperimente.

Jesenja garderoba Viki Radar direktna je potvrda da devojka tokom trudnoće može izgledati ne manje stilski nego ranije. Nemačka street style zvezda pokazuje kako stvoriti moderan look uz pomoć osnovne i trendi odeće, bez stvaranja nelagodnosti u stomaku. Viki veruje da ne morate da kupujete posebnu odeću u prodavnicama za trudnice, ali možete u potpunosti da se snađete sa stvarima koje su u ponudi high street i luksuznijih brendova.

Na primer, devojka se oslanja na crnu mini haljinu sa belom kragnom Zara, a za svakodnevne poslove bira udobnu pletenu haljinu Loulou Studio u kombinaciji sa bundom Max Mara i čizmama Bottega Veneta.

Njena jesenja garderoba puna je udobnih džempera, koje kombinuje sa kožnim pantalonama i prevelikim kaputima. Takođe, moderna devojka sebi ne uskraćuje zadovoljstvo nošenja visokih potpetica.

Prikupili smo 10 jesenjih stajlinga trudne Viki Radar.