10 najboljh red carpet stajlinga sa premijere 25. filma o Džejmsu Bondu

Nakon 18 meseci od odlaganja i zastoja, svetska premijera filma “Nema vremena za umiranje” sinoć je konačno održana u Royal Albert Hallu, u Londonu. Film ujedno obeležava peto i poslednje pojavljivanje Danijela Krejga u ulozi agenta 007.

Glumac je prisustvovao zvezdanoj premijeri, zajedno sa kolegama, uključujući bond devojke Leu Sejdu, Anu de Armas, Lasanu Lanč i Naomi Haris. Događaj je privukao i royal goste, vojvode i vojvotkinje, te poznate obožavaoce Bonda, uključujući tenisku šampionku Emu Radukan.

Nismo sigurni da li je Krejg uopšte i izlazio iz uloge agenta, ali njegov red carpet outfit zasigurno je bio dostojan koda 007. Šmekerskim potezom izneo je tamno-roze somotski sako brenda Anderson&Shepherd, ispod kog je nosio belu košulju, uklopljenu sa crnim pantalonama, cipelama i leptir-mašnom.

U stopu su ga pratile prva Afroamerikanka i žena 007, Lasana Lanč u dramatičnoj Vivienne Westwood couture toaleti, kao i bond devojke: elegantna i prefinjena Lea Sejdu i senzualna Ana de Armas.

Ništa manje nije oduševila ni pevačica Bili Ajliš, kojoj je pripala čast za soundtrack filma, koji možete poslušati u nastavku teksta. Najbolja izdanja sa crvenog tepiha premijere filma, pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović