10 neodoljivih: Komadi koje kupujemo ovog meseca

1. UMEĆE SVEDENOSTI

Ukoliko ste u potrazi za meračem vremena za svaki dan, topla preporuka su vam oni koji oduševljavaju svojom suptilnom elegancijom. Emporio Armani sat sa kožnom narukvicom u boji crvenog vina savršeno će se uklopiti sa svakom vašom jesenjom kombinacijom, a njegova nenametljiva pojava daće vam povoda da budete primer vanvremenske elegancije.

Ručni sat Emporio Armani

www.bpmsatovi.com
23.935 dinara

2. U ČAST PROŠLOSTI

Pjerpaolo Pikioli za Valentino otišao je u arhive kuće iz sedamdesetih godina i našao motiv monograma koji je na veoma vešt način predstavljen za moderno doba. V kao Valentino pojavio se kako na garderobi, tako i na aksesoarima, a neutralno platno monograma čini ga vizualno nenametljivim. Prošlost i nasleđe su nekad najlepše modne inspiracije.

Kapa Valentino Garavani

50.000 dinara

3. KOŽNA LEPOTICA

Ukoliko želite da pokažete vašu neustrašivu stranu, najbolji način da taj stilski izraz postignete jeste crnom kožom. Pinko najnovija kolekcija donosi nam pregršt opcija za moderne mlade buntovnice, koje uživaju u svojoj nesvakidašnjoj pojavi. Bajker jakna sa zlatnim detaljima savršeno će pristajati snazi mladalačkog bunta.

Jakna Pinko

80.990 dinara

4. U OKRILJU NOĆI

Najnovija kolekcija švedskog superbrenda H&M inspirisana je snagom klasika. Jasan kroj, te odeća crne boje koju ćete nositi iznova bila je ideja vodilja da se kreira kolekcija o besprekornom stilu koji nema vremensku odrednicu. On je jednostavno sastavni deo ženske pojave. Studio AW23 biće zasigurno deo garderobera svake modne ljubiteljke. Od bundi od veštačkog krzna pa do besprekorno ukrojenog sakoa, Studio AW23 napravljen je da traje i da fascinira.

5. MODNI VESTERN

Pariska kreatorka Izabel Maran jasno je definisala svoju estetiku boho elegancije i odevnih komada koji nalikuju kao da su sa Divljeg Zapada. Marant je pragmatična dizajnerka, sa osećajem za utilitarno, ali ga na vešt način manipuliše ka hippie estetici i vribracijama minulih vremena.

Čizme Isabel Marant

90.000 dinara

6. MAČKE IZ VISOKOG DRUŠTVA

Budite spremne na tople zrake nepredvidivog jesenjeg sunca i začinite vašu odevnu kombinaciju optikom koja ostavlja bez daha. Savršen primer su Dior naočare za sunce od acetata oblikovane na takav način da imitiraju stilske forme ’50-ih. C’est chic!

Naočare za sunce Dior

50.000 dinara

7. SJAJ U MRAKU

Noćni izlazak obeležite trenucima za pamćenje i nezaboravnim modnim detaljima. Minijaturne tašnice od belih kristala savršeno će se uklopiti sa svakom koloracijom i poslužiće vam kao stilski kompanjon u nezaboravnim noćnim provodima.

Tašnica Steve Madden

8.000 dinara

8. MAJSTOR SEKSEPILA

Ukoliko postoji jedan kreator koji maestralno kreira modu za neustrašive dive to je Aleksandr Votije. Svaka njegova kolekcija je istraživanje o modnim formama koje ponosno i prkosno nose žene sa karakterom i stavom. Jesenja kolekcija oblikovana je komadima od kože koje je on na apstraktan način odlikovao. Kristalne aplikacije dodatno su zaokružile njegovu maksimalističku viziju.

9. KRUG USPEHA

Stavite tačku na I i vaš stajling učinite vanvremenski lepim zahvaljujući Chopard komadima nakita iz kolekcija Happy Hearts i Happy Spirit. Svaka ima svoj lajtmotiv i talisman. Bilo da je srce ili svedeni dijamant, kolekcije nakita su kreirane tako da budu voljene i nošene svakim danom. One mame osmehe i bude dobro raspoloženje, jer su kreirane sa emocijom na umu.

Prsten Chopard

www.maestro.rs
cena na upit

10. GRAD NAD GRADOVIMA

Ulepšajte svoj dom monografijom o gradu koji nas tera na san. Njujork je postao predmet istraživanja najnovije knjige pariske izdavačke kuće Assouline, pre svega zbog svoje neprikosnovene energije koja njegove žitelje drži budnim kada ostatak sveta spava.

Knjiga Assouline New York Chic

13.990 dinara

Foto: Promo, Profimedia

Tekst: Marko Mrkaja