10 neodoljivih: Komadi koje kupujemo ovog meseca

ZLATNO DOBA

Budite oličenje neustrašivosti i ove sezone ukrasite se nakitom u boji žutog zlata impozantnih dimenzija. Pank estetika zauvek će biti inspiracija u odevanju, makar u tragovima kao što je slučaj sa nakitom. Motiv lanca postaće način da instant ostvarite edgy look. Najjednostavnija crna kombinacija postaje primer neustrašive mode kada je ukopljena sa odgovarajućim komadima koji plene pažnju.

Ogrlica Fossil
www.bpmsatovi.com
9.690 dinara

POPUT TEČNE ŽIVE

Ukoliko niste, uvrstite kožnu jaknu u vaš modni repertoar. Biker jakna uvek će biti dobra stilska opcija koja besprekorno izgleda i lako se uklapa bez obzira na priliku. Ove sezone metalik koloracije su na ceni, pa samim tim sa sampouzdanjem ponesite perfecto jaknu boje srebra.

Jakna Bershka
3.990 dinara

FORMA SAVRŠENOG STILA

Modni detalji geometrizovane forme imaju posebnu pojavu koja spaja simplizam i dekadenciju. Tašna kroko printa italijanskog brenda Pinko briše granice između mode i umetnosti, jer nalikuje na minijaturno remek-delo, skulpturu koju ćete sa zadovoljstvom nositi u jesenjim mesecima. 

Tašna Pinko
50.000 dinara

UMEĆE SENZUALNOSTI

Najnovija Resort kolekcija škotskog dizajnera Kristofera Kejna nam predstavlja umeće senzualnosti. Njegova estetika spaja dekade ’50-ih i ’80-ih i suptilno objedinjuje detalje grandža sa romantikom, a svakodnevni odevni komadi učinjeni su upečatljivim zahvaljujući detaljima od perja. Savršen primer je večernja slip-haljina svedene forme koja ujedno deluje prikladna sa oversized kaputom, ali i na crvenom tepihu.

NA VISINI ZADATKA

Večernju eleganciju upotpunite salonkama pariske kuće Givenchy koje oduševljavaju svojom sofisticiranom pojavom. Kreacija dizajnera Metjua Vilijamsona koji radi za ovaj brend, predstavlja omaž vanvremenskoj estetici koju je Uber de Živenši etablirao. Potpetice sa kaiševima oko gležnjeva savršeno će pristajati sa malom crnom haljinom, za modernu Odri Hepbern.

Salonke Givenchy
94.000 dinara

LJUPKI DETALJI

Merač vremena iz kolekcije Lovely brenda Tissot dosledan je svom nazivu. Svedena forma i kućište kvadratne forme boje sedefa čini da izgleda kao da je nastao davnih ’50-ih, a nepretenciozne dimenzije učiniće ga besprekornim za svakodnevne odevne kombinacije. Ljupki detalj biće vaš verni stilski saveznik.

Ručni sat Tissot
cena na upit

MODA U FUTURU

Dašak futurizma u vaše odevanje ove jeseni unesite odevnim komadima brenda Diesel. Jednostavan top učinjen je nesvakidašnjim zahvaljujući materijalu koji svetluca. Kapuljača i logo brenda vraćaju nas u devedesete, dekadu koja služi kao večita inspiracija dizajnera Glena Martinsa.

Top Diesel
15.000 dinara

TAKTILNOST JESENI

Najhladniji period godine nemoguće je izbeći bez pletenine. Idite korak dalje i posvetite joj celu odevnu kombinaciju. Haljinu od pletetnine sofisticirane sive boje uklopite sa kardiganom, a stajling zaokružite detaljima od crne kože. Na taj način besprekorno ćete ostvariti old money estetiku.

DRAMA QUEEN

Čak iako ste se odlučili za svedenu modu, maksimalistički detalji učiniće vašu pojavu dostojnu dive i ikone stila. Najnovije naočare za sunce pariskog brenda Saint Laurent ostavljaju svedenost po strani i pomoći će vam u stvaranju pojave koja ostavlja bez daha.

Naočare za sunce Saint Laurent
50.000 dinara

RAJSKA PTICA

Unesite dašak ekstravagantnosti u modnu svakodevicu, a neka vam detalji od perja pomognu kako biste tu stilsku zamisao ostvarili. Rub svilenih pantalona brenda Calzedonia porubljene su perjem i na taj način jedan svakodnevni odevni komad učinjen je zanosnim. 

Pantalone Calzedonia
6.000 dinara

Foto: profimedia, promo

Tekst: Marko Mrkaja