10 neodoljivih: Predstavljamo odevne komade i modne aksesoare koje morate da imate ove jeseni

Od kaputa, preko cipela do priveska za ključeve.

Tašna BOSS 45.200 dinara

SAVRŠENA FORMA: Ulepšajte jesen modnim detaljem koji pleni pažnjom. Zahvaljujući strogoj formi i jasnom obliku BOSS tašna sa drškama biće savršen kompanjon za sve vaše radne aktivnosti. Intenzivna nijansa narandžaste dodatno će začiniti vašu odevnu kombinaciju i učiniti je neodoljivom.

Haljina Diesel, 56.990 dinara

D KAO DEKADENTNO: Diesel je simbol neustrašive mode i kao retko koji brend simboliše edgy aspekte odevanja. Svaki odevni komad ovog brenda ima detalj subverzivnog i namenjen je za modne poklonike koji vole da su drugačiji. Savršen primer je haljina od denima koja nalikuje na mantil sa ogromnim logoom od isečenih komada teksasa apliciranog na leđima. Budite smele da budete drugačije!

Mantil Moschino Jeans, 71.490 dinara

IGRA OPOZITA: U srži italijanskog brenda Moschino je ironija i osećaj za stilski sarkazam. Taj manir nastao je sa osnivačem kuće Frankom Moskinom i nastavio ga je Džeremi Skot koji se nedavno oprostio od rada za ovaj brend. Kišni mantil iz najnovije kolekcije poprima potpuno nove obrise kada je izveden od komada džinsa, pa deluje kao da je skrpljen od pačvorka denima.

Kačket NY Yankees, 4.000 dinara

DETALJ ZA GLAVU: Budite ikona urbane mode sa kačketom famoznih inicijala NY koji referišu na čuveni bezbol klub. Idite dalje i urbanost dodatno istražite tako što ćete odabrati kapu od denima.

Naočare Balenciaga, 62.600 dinara

MODNI PLAMEN: U novoj modnoj sezoni nemojte igrati na bezbedno i odaberite jedan modni detalj koji prkosi pravilima. Eklektična optika sa motivom plamena savršeno će odgovarati opisu i vašoj odevnoj kombinaciji dati detalj imaginarnog, čak i paradoksalnog.

Privezak za ključeve Loewe, 28.000 dinara

STILSKI ANAGRAM: Osnovana 1846. godine, španska kuća Loewe poznata je po svom nasleđu i tradiciji. Džonatan Anderson je to nasleđe reinterpretirao i određene elemente kao što je logo brenda predstavio u formi anagrama. Taj motiv postao je deo estetike brenda i našao se i na detalju kao što su privesci za ključeve.

Cipele Amina Muaddi, aminamuaddi.com

GRADSKA DEVOJKA: Zakoračite samouvereno i sa stilom u novu modnu sezonu. Kako je denim definisao neodoljivu pojavu vaše odevne kombinacije, neka i odabir cipela prate temu. Amina Muaddi sandalete od denima savršeno će ispratiti džins od glave do pete look i dati vašem stajlingu dašak ekstravagancije.

Haljina Pinko, 45.400 dinara

NOVI KROJ: Zasijajte u novoj sezoni u apsolutnom must-have komadu koji treba da se nađe u garderoberu svake žene. Mala crna haljina ove jeseni je asimetričnog kroja, senzualno drapirana i savršena za svaku priliku, bez obzira da li je pitanje posao ili izlazak. Čizme preko kolena stajlingu će dati na dinamici i energičnosti.

Kapa Loro Piana, loropiana.com

TAČKA NA I: Vaše casual aktivnosti ispratite taktilnim detaljima koji će vam izmamiti osmeh na lice. Napravljen od najfinijeg kašmira, pecaroška kapa italijanske kuće Loro Piana ima neobaveznu pojavu i savršena je da vašu svakodnevicu ispunite razigranim aksesoarima. Činjenica da njena pojava mami na ’90-te učiniće je još zanimljivijom.

Minđuše P. S. Fashion, 690 dinara

SNOVI OD ĆILIBARA: Kada ste kreiralu vašu savršenu jesenju odevnu kombinaciju, oplemenite je komadima nakita i detaljima koji će pokazati vašu istinsku privrženost modi. Minđuše geometrizovane forme suptilno flertuju sa Art Deco estetikom i odišu minimalizmom.

Tekst: Marko M.

Fotografije: Profimedia, Promo