30 najboljih lookova Kejt Mos

Postoje žene koje su toliko sigurne u sebe da ne moraju pribegavati nekakvim trikovima da bi se poboljšale ili izgledale bolje. Kejt Mos je jedna od takvih.

Juče je Kejt proslavila 47. rođendan. Izgleda u skladu sa svojim godinama, ne juri trendove, ne bavi se plastičnom hirurgijom i više liči na rok zvezdu nego na manekenku Ne stidi se svojih poroka i ne uči druge životnim lekcijama. Srećna je u ljubavi i ne teži pažnji javnosti. Ali gde god da se pojavi, sva pažnja je usmerena na nju. Posedujući neverovatnu harizmu i sigurno dobijajući mnoštvo ponuda za učešće u TV emisijama, filmovima, kozmetičkim linijama i brendovima odeće, Kejt ostaje po strani i ona živi samo za svoje zadovoljstvo.

Prvi milion zaradila je sa 20 godina. 2000. godine proglašena je najplaćenijim modelom na svetu. Bila je zaštitno lice najfinijih brendova, kreirala je 14 neverovatno uspešnih kolekcija za Topshop, što joj je donelo preko 5,2 miliona dolara.

I danas se pojavljuje u reklamnim kampanjama, izlazi na modnu pistu i ostaje jedan od najbogatijih modela na svetu. Dizajneri je vole. I muškarci. U novembru joj je voljeni Nikolaj fon Bizmark, koji je trinaest godina mlađi od nje poklonio prsten sa smaragdom i dijamantima za „prazan“ levi prst. Zajedno su pet godina. Ali Kejt i dalje to ne smatra veridbom i obećava da neće uskoro ići do oltara.

„To je više kao biti u vezi nego biti veren“, kaže model. Iako smo sigurni da bi Kejt bila najmodernija nevesta ona ne žuri. Voli da živi ovde i sada. Bez gledanja na neuspešne romanse i brakove, slomljeno srce, lečenje u rehabilitaciji, izgubljene ugovore i propuštene prilike.

Mi volimo da je samo gledamo i inspiriše nas njena sposobnost da budemo svoji, pa čak i da izgledamo kao zvezda na putu do prodavnice.

Prikupili smo 30 najlepših lookova legendarne Kejt Mos tokom poslednjih nekoliko godina.