5 jesenjih modnih komada sa kojima će vaš poslovni autfit biti besprekoran

Jesenja sezona je tu – asfalt se ohladio i spremno podržava naše šetnje u omiljenim blejzerima, farmerkama i bluzama dugih rukava.

Resetovali smo se od odmora i vratili se u radni mod – s tim nam je uvek i na pameti kako uklopiti svoj kancelarijski autfit u ležeran a otmen stil. Odložite svoje letnje haljine koje ste možda pomislili da zamaskirate sa jesenjim jaknama, jer mi vam donosimo pet ultimativnih komada sa kojima ćete kročiti na posao bez greške.

Oversized blejzeri

Nakon “sofa ofisa” i lagane letnje garderobe, povratak pantalonama nas uvek pomalo natera da se osetimo kao “working girl”. Taj osećaj se duplira kada navučemo omiljeni blejzer. Pro tip: ove sezone oversized modeli su obavezni u vašem ormaru.

Udobni kombinezoni

Obožavamo kombinezone, jer jednim ovakvim komadom rešili ste ceo svoj autfit. On će vam uvek dati onaj šik-faktor a u isto vreme osećaćete se prilično udobno u njemu, a time i u svojoj koži.

Moć kože

Odelo sa sobom nosi određenu moć, ali žene ipak znaju kolika je snaga dobre haljine ili suknje. Mi vam predlažemo da se odvažite i da odaberete dobar kožni komad, jer kada ga jednom budete poneli, postaće sastavni deo vašeg stajlinga.

Statement aksesoar

Svi dobro znamo za “bad hair” dane. U tim momentima pozovite u pomoć neke od aksesoara koji će skrenuti svu pažnju na sebe, poput velike šnale kojom ćete prikupiti kosu pozadi ili kožnog rajfa koji je must have ove jeseni.

Široke pantalone

Široke pantalone dubokog struka su karta u jednom pravcu do 100% fokusiranog izgleda i 0% rasejanog. Kombinujte ih sa kratkim bluzama i oversized torbama.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.