5 letnjih kombinacija za ležeran izgled pored bazena

Izbor kupaćeg kostima, koji nam najbolje pristaje, nikada nije bio lak zadatak. Međutim, kada govorimo o kupaćim kostimima koji imaju za cilj da nam omoguće preplanuli ten, izbor pada na minimalističke modele koji otkrivaju što više kože.

Ipak, ukoliko želite da odevanju za bazen pristupite holistički čak i fantastičan bikini se ne računa kao potpun stajling. U trenucima opuštanja, na odmoru, glavnu ulogu igra udobnost, međutim to nas ne sprečava da odevanju u tu svrhu pristupimo uz zabavu i biramo boje i printove.

Pamuk kao materijal je uvek dobar izbor, lanene košulje takođe, dakle pravi izbor su lagani materjali koji imaju za svrhu da se u njima osećamo prijatno. Pored kreme sa zaštitnim faktorom, suncobrana, šešira i naočara za sunce, letnji ogrtač se takođe ubraja kao obavezni plažni arsenal. Sve to, naravno, uz  neprikosnovenu plažnu oversize torbu.

U nastavku vam predstavljamo inspiracije koje imaju za cilj da vam olakšaju stilizovanje tokom dana na odmoru, uključujući neke od najatraktivnijih letnjih trendova.

U plažnom baru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Za opušteno ispijanje koktela u baru pored bazena, birajte atkraktivan model dvodelnog kupaćeg kostima koji lako možete nositi i u popodnevnim satima ukoliko žurka potraje. Za potpun stajling opredelite se za kačket, ravne papuče i pantalone u beloj boji. Naravno, lančić oko struka, uz ovu kombinaciju je apsolutno dozvoljen.

Marama na više načina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gilda (@gildaambrosio)

Birajte printove u raznim nijansama plave boje koji oponašaju vodu, kako biste upotpunili utisak. Maramu, zna se, možete nositi na mnogo načina, a ovoga puta mi vam predlažemo da je nonšalantno vežete oko struka.

Heklana suknja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nena Evans (@nenaevans)

Ništa nas više ne podseća na leto od heklane haljine ili suknje, koje kombinujemo uz ravne espadrile. Heklani komadi su definitivno na vrhu liste, i sigurni smo da će samouvereno održati tu poziciju i u godinama pred nama.

Transparentni komadi

Providne haljine od finog pletenja omogućavaju nam da budemo zastićeni ali ujedno i da se osećamo prijatno. Savršen letnji stil na bazenu se jednostavno ne može zamisliti bez njih.

Pidžama kao inspiracija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Sa porastom savršenih komada koji su inspirisani pidžamama, izgled pozajmljen iz spavaće sobe ne mora da bude rezervisan samo za jutra. Pamučni komplet nalik ovom uparite uz bikini i udobnost uz perfektan stil ni na plaži neće izostati. 

Priredila: M.K
Foto: Instagram, Profimedia