5 modela suknji idealnih za oktobar

Njihova dužina ide ispod kolena, a materijal od kojeg su napravljene je večiti simbol ulične mode.

Voleli je ili ne, moda iz dvehiljaditih je pokorila trendove za ovu jesen. Gotovo svi su nam pokucali na vrata, ali nijedan nije osvojio srca modnih entuzijasta kao što su to uradile teksas suknje.

Prethodnih godina smo imali prilike da posmatramo mini verzije ovog odevnog komada, a danas svedočimo velikom povratku čija dužina varira od srednje do maksi.

Kako bismo vam što bolje prikazali najbolji način da ih nosite zavirili smo u Instagram profile establiranih trendseterki poput Bele Hadid, Sidni Houp, Pernil Teisbek, Jojo Cao i Karoline Dor.

Bela Hadid

Super model kojeg svi streetstyle fotografi i paparaci jedva čekaju da primete na ulici ne bi li uslikali njenu odevnu kombinaciju. Kada govorimo o teksas suknjama, Bela je svoju ukombinovala sa dubokim ravnim čizmama, vintage torbom i korset topom u sličnoj nijasni kao što su isprani detalji na samoj suknji.

Sidni Houp

Ova influenserka odlučila je da uz svetao teksas ponese kožni sako, rolku i Balenciaga čizme i tašnu u crnoj boji, a sve to ukombinovala je sa zlatnim detaljima. Edgy nota, koju ima kombinacija Sidni Houp, dodatno naglašava njenu savremenost, a način na koji se poigrala sa ovim odevnim komadima predstavlja pravu primenu stila dvehiljaditih u savremenom duhu.

Pernil Teisbek

Sve češće imamo prilike da viđamo skandinavske influenserke kako na društvenim mrežama propagiraju da se ponedeljkom nosi crno. Kako bi potvrdila ovu činjenicu, Pernil Teisbek, odlučila se za total black kombinaciju koja se sastoji od rolke, tamnih futurističkih naočare, kožnih čizama i suknje od crnog teksasa sa faltama.

Karolina Dor

Manekenka i influenserka koja nam dolazi iz Nemačke, demonstirala je malo drugačiji model od prethodnih devojaka sa spiska. Naime, Karo, kako je još nazivaju obukla je crvenu suknju od teksasa tubokog pojasa maksi dužine, koju je ukombinovala sa crnim topom, čizmama, ali i crnim dugim rukavicama kako bi postigla utisak neo-gotik estetike.

Jojo Cao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala)

Glavna zvezda ulične mode na svim nedeljama mode, definitivno je influenserka i preduzetnica koja nam dolazi iz Singapura, Jojo Cao. Ova devojka, čiji je zaštitni znak njena duga, ravna crna kosa, uvek izaziva pažnju kada se pojavi u svojim besprekornim odevnim kombinacijama, a jedna od njih je upravo ova maksi suknja od svetlog teksasa koju je ukombinovala sa bomberkom i dugim pletenim rukavicama.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia