5 modela suknji koji se nalaze na modnom radaru za sezonu proleće/leto 2022

Poslednjih godina svedoci smo dominacije midi suknji koja se manifestuje u najrazličitijim modelima. I baš kada smo navikli na njeno prisustvo na modnom nebu stiže nam pregršt novih varijanti pomenutog timless komada. Od uskih pencil modela, pletenine, kratih mini kao i avangardnih u najrazličitijim bojama i kombinacijama materijala, sezona za 2022. donosi nam znatno eklektičniji izbor stavljajući suknju u prvi plan. Morate priznati da smo zbog toga uzbuđeni! Suknje su preplavile modne piste.

I dok nam nam Brandon Maxwell donosi uske siluete, Miu Miu donosi osveženje u vidu plisiranih nalik na školsku uniformu. Jedan od favorite jeste trend crnih svetlucavih mini formi koje smo videli kod Prada-e, a uspešno se uparuju uz kožne bajkerske jakne, dok Dior daje prednost klasičnim modelima.

Ukoliko ste u potrazi za modelima suknji za novu sezonu skrolajući niže imaćete uvid u utvrđene stilove za koje očekujemo da će ove godine biti veliki.

Silueta u prvom planu

Siluetu koja jasno naglašava vašu figure uparite uz cipele sa potpeticom koje ćete, kada leto stigne, zameniti sa japankama i jednostavnom majicom bez rukava.

Asimetrična forma

Od Loewe dramatičnog kroja do A.W.A.K.E višeslojnog dizajna, asimetrija definitvno živi svoj trenutak. Nesvakidašnju formu smirite jednostavnom pleteninom za postizanje savršenog balansa.

Školska uniforma

Nemoguće je da se ne osvrnemo na plisirane forme nalik na školsku uniformu. Od kratkih modela pa sve do midi dužine, prisutne su oko nas.

Mini šik

Trenutak pažnje imaju i crne mini suknje koje će ove sezone biti posebno popularne.

 Eklektika u fokusu

Ljubitelji prenaglašenog stila mogu da odahnu. Sasvim je u redu da birate visok sjaj, jarke boje i animal print.

Priredila: M.Kitić

Photo: Profimedia