5 neodoljivih komada za povratak u školske klupe

1. Think pink

Sigurni smo da bi za prvi školski dan većina devojčica izabrala haljinicu. Ovaj neodoljivi odevni komad idealan je za prve školske dane, a verujemo da će je devojčice obožavati i iznova nositi.

Haljina Gucci Kids
www.gucci.com

2. Metalik koraci

Neka vaš mališan samouvereno zakorača u novu školsku godinu. Uno Lite – Metallic Moves model patika će upotpuniti svaki outfit i učiniti ga zabavnim. Ovo je savršen detalj za male futuriste.

Patike Skechers

5.000 dinara

3. Bomber jakna

Sa početkom školske godine dolazi i hladniji period. Zato krenite u potragu za odgovarajućom jaknom za vašeg mališana. Bomber jakna savršen odabir jer je moderna i lako će se uklopiti u školskoj učionici, ali i na rođendanu.

Jakna Burberry Kids

60.000 dinara

4. Pastelni detalji

Kupovina za novu školsku godinu svakako ne može proći bez ranca. Benetton pastelni pink ranac lako se uklapa uz sve tonove, a sigurni smo da će ih nositi i naredne godine. Ovaj detalj neizostavan je za svakodnevne školske aktivnosti najmlađih, stoga neka bude najboljeg kvaliteta a dizajna koji će im biti interesantan.

Ranac Benetton

6.000 dinara

5. Cool uniforma

Suknje su deo školskih uniformi u svetu. Učinite je sastavnim delom stajlinga devojčica. Suknja na falte neutralnih boja sa lakoćom će se nositi sa košuljama, duksevima, majicama i džemperima.

Suknja Burberry Kids
cena na upit

Foto: Promo

Tekst: Grazia