Kako kreirati nove odevne kombinacije – bez odlaska u kupovinu?

Ne morate ići u kupovinu da biste akcentovali svoj stil – morate samo kreativno razmišljati!

Šta biste rekli ako vam kažemo da postoji šansa da kreirate najmodernije stajlinge za proleće i leto sa komadima koje već imate u ormaru? Iako smo ljubitelji kupovine, činjenica je da nas nove kolekcije brendova često navode da zaboravimo na blago koje već imamo u svojim garderoberima, uskraćujući sebi deo svoje kreativnosti. 

Ukoliko ste se zasitili svog trenutnog stila i želite da ga osvežite ili redefinišete, a da pritom ne kupite ništa novo, otkrivamo vam pet savršenih ideja koje smo pozajmili “majstora“ uličnog stila.

1. Budite smele

Izbegavajte trivijalnost i kombinujte svoju omiljenu belu košulju sa komadom za koji se to ne očekuje. Konkretno, neko vreme ostavite po strani farmerke i midi suknje i odaberite dugačke bermude.

2. Pogledajte muški ormar

Naravno da volimo teksas šortseve i mini suknje, ali da bismo dali notu obnove svojoj odeći, moramo smisliti nešto „drastičnije“. Drugim rečima, pogled na garderobu vašeg dečka, supruga ili čak tate pružiće vam tako moderne muške bokserice koje su sada vrlo trendi. Ženski gornji deo i visoke potpetice dovoljni su da impresionirate.

3. Suprotnosti se privlače

Ne plašite se mešanja tekstura. Klasična košulja sa dugim rukavima može izgledati sjajno u kombinaciji sa cvetnom midi suknjom sa šljokicama, stvarajući izgled koji ćete nositi iz dana u noć.

4. Dodajte boje

Način na koji ćete nositi boje garderobe presudan je za obnavljanje vašeg stila. Komadi u bliskim nijansama kao što su zemljani, smeđi i khaki lako se kombinuju, a dodavanjem svetle boje iz iste palete, poput smaragdno zelene, stajling će postati moderniji.

5. Double denim

Teksas u kombinaciji sa teksasom je najbolji način za stvaranje privlačnih izgleda bez mnogo napora. Jakna od teksasa, farmerke i dodaci u bojama čine vrhunsku prolećnu odevnu kombinaciju, koju ćete nositi sada i zauvek.

 foto:©Jonathan Daniel Pryce