6 modela jakni i kaputa koje poznate dame biraju za ovu sezonu

Od perjanih sportskih jakni do vunenih kaputa sa dvorednim kopčanjem, pogledajte koje smo to modele ovog neophodnog komada za hladnije dane ove jeseni uočili na slavnim ličnostima.

Kada izuzmemo modne dodatke poput čizama i torbi u jednu kategoriju, a omiljena pletiva u drugu, složićemo se da ono što zapravo preostaje kao stub svakog dobrog izgleda ove sezone jeste moćan kaput.

Iako klasični stilovi poput kožne moto jakne i elegantnog kaputa nikada neće izaći iz mode, ulaganje u novi model outerwear-a koji će naglasiti svaku vašu dnevnu (i večernju) kombinaciju može biti veoma isplativo.

Odluka o tome koji će kaput biti u trendu ove jeseni može biti pomalo zastrašujuć zadatak.

Međutim, nema razloga za brigu, jer možete jednostavno da potražitre inspiraciju među ovih šest slavnih ličnosti koje su poznate po kvalitetnom stilu.

Svetski poznata lica poput Rijane, Bele Hadid i Kejt Midlton nosile su kapute poput onih koji su u ponudi svih high-street brendova, te već sutra možemo pronaći i poneti sličan model. Slično je i sa Kim Kardašijan i Hejli Biber koje su se pokazale kao zaljubljenice u modele koji pristaju gotovo svima.

Zaključak je da vam nije potreban budžet osobe sa A liste da biste ličili na osobu sa A liste.

U galeriji pogledajte 6 jesenjih kaputa odobrenih od strane poznatih ličnosti koje treba razmotriti.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević