6 pravila kojih se najbolje obučene žene pridržavaju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego (@collagevintage2)

 

Čak i najmodernije žene čije stajlinge sa oduševljenjem gledamo na društvenim mrežama ili hronikama street style-a, imaju neka pravila u vezi sa svakodnevnim oblačenjem.

Sastavili smo za vas korisni vodič koji će vam pomoći da uvek izgledate moderno i trendi.

Organizacija

Nije lako nabaviti ormar Keri Bredšo, ali svoju garderobu možemo pravilno organizovati kako bismo olakšali svakodnevno stilizovanje. Dobro obučene žene uvek znaju gde se nalazi njihova odeća i obuća, tako da nikada ne greše i ne gube vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego (@collagevintage2)

Nemaju fiksni raspored

Mnogi od nas planiraju izgled za sledeći dan prethodne noći, da bi uštedeli vreme sledećeg jutra. Dobro obučene žene ne rade uvek po redovnom rasporedu. Da bi stajling bio uspešan mora ići paralelno sa vremenom, našim raspoloženjem i drugim iznenađenjima koja se mogu dogoditi. Dakle, umesto da organizuju odeću, one više vole da organizuju svoje vreme kako bi uvek bile spremne da uz puno mašte osmisle sledeću idealnu odevnu kombinaciju.

Nose iste komade nekoliko puta

Dobro obučene žene imaju neke omiljene  komade koje često nose na drugačiji način, tako da niko ne shvata da je to isti predmet. Sada kada se interes mode okrenuo zaštiti životne sredine, ponovna upotreba naše odeće je jedino rešenje. Sve što treba da uradite je da otkrijete sveže kombinacije.

Signature look

Žene čijem se stilu divimo imaju izgled koji je po nečemu karakterističan i mnoge modne trednove smo poistovetili sa njima. To je stil koji im najviše odgovara i čini da se osećaju prijatno. Naravno da svako ima svoju kombinaciju, poput farmerki i košulje ili cvetne haljine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego (@collagevintage2)

Oblače se za sebe

Najosnovnije pravilo je biti ravnodušan prema komentarima drugih ili prema njihovim željama. Stil je produžetak naše ličnosti, pa želimo da nas savršeno izražava. Pogledajte se u ogledalo i ako vam se sviđa ono što vidite, onda ste spremni da osvojite ulični stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego (@collagevintage2)

One traže inspiraciju

Instagram, modni sajtovi, Pinterest, daju nam beskrajnu inspiraciju za svakodnevni stajling. Upravo to rade najbolje odevene žene svakodnevno, tražeći ideje i neprestano razvijajući svoju estetsku stranu ličnosti.