6 savršenih autfita za Uskrs

Lepe pastelne i cvetne haljine su najbolji izbor za poseban praznični dan poput Uskrsa.

Uskrs nezvanično proglašava sezonu prolećnih stajlinga otvorenom i odlična je prilika da odbacite teške slojeve i prigušene neutralne odevne komade u kojima živite od jeseni i zabavite se na sofisticiran način.

Bez obzira da li idete u goste, organizujete uskršnji ručak kod kuće ili uživate u zabavi u bašti, imamo nekoliko inspirativnih odevnih kombinacija koje su idealne za ovaj dan.

 Dobrodošlo cveće

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenn Lake (@jenniferlake)

Cveće za proleće možda nije revolucionarno, ali postoje neke stvari koje su s razlogom postale pravi klasici. Uskršnja praznična estetika proleća čini savršeno vreme za oblačenje najženstvenije cvetne haljine, naglašene nežno ružičastim dodacima.

Dodir preppy stila

Za uskršnji izgled inspirisan preppy stilom, ne tražite dalje od klasične siluete u teget-beloj boji sa smelim crvenim detaljima.

Prolećne pruge

Uskrs je savršeno vreme za igru bojama. Odaberite raznobojnu suknju sa prugama i uravnotežite stajling jednobojnim odevnim komadima.

Divna čipka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Mitchell (@kimair)

Čipkastu haljinu bogate teksture kombinujte sa jednostavnim sandalama i modnim dodacima.

Suprotnosti se privlače

Ukoliko su vam dosadile pastelne nijanse, svoj izgled upoptunite dugim prslukom u maslinastoj boji i vezenim cvetnim sandalama.

Svi vole kombinezone

Kombinezon u pastelnoj boji je najbolji izbor za Uskrs.