6 svežih kombinacija boja za leto

Narandžasta sa žutom ili jorgovan sa tirkiznom? Za proleće/leto 2021. proučavali smo kombinacije boja najvećih kuća kako bismo ih uspešno usvojili i primenili.

Kombinacije boja nam omogućavaju da pustimo mašti na volju i svaki put stvorimo različite autfite, u zavisnosti od našeg raspoloženja. Na ovaj način možemo stvoriti živopisnije stajlinge, na osnovu boja koje svaki put odaberemo… 

Poruka dizajnera je jasna, svom stilu dodajemo jarke tonove, eksperimentišemo sa kontrastima i prihvatamo najoptimističniju stranu života.

Narandžasta + žuta

Čak i najsmelije kombinacije mogu imati ravnotežu. Narandžasta i žuta mogu vizuelno da stvore snažni kontrast, ali potiču iz iste palete boja, pa se kombinuju vrlo skladno. Ovaj konkretan dvojac su za proleće 2021. predložili i Acne i Prada.

Tirkizna + ljubičasta

Na reviji Miu Miu videli smo kako se tirkizna sreće sa ljubičastom i odmah smo dodali ovaj izgled na listu trendova koje želimo da kopiramo leti. Dopunite stajling belim cipelama, na primer belim sandalama sa kaiševima.

Limeta + Pink

Balmain je kombinovao boju limete sa vrućom ružičastom, stvarajući jednu od najsmelijih kombinacija sezone koja ima moć da vas učini pravom street style zvezdom.

Crvena + narandžasta

Kuće Hermes i Givenchy eksperimentirale su sa crvenom i narandžastom, pa čak i sa različitim teksturama, poput kože, stvarajući tako mnogo razloga da obratite pažnju na ovaj stil.

Crvena + Crna

Dve omiljene boje Coco Chanel, definišu trendove za proleće 2021. Ova kombinacija je idealna za kreiranje poslovnog stajlinga. Crvena i crna bi se mogle opisati kao klasične, poput crne i bele.

Narandžasta + plava

Navikli smo na plavu sa ružičastom, ali Louis Vuitton za proleće 2021. predlaže da plavu kombinujemo sa narandžastom, ali i zelenom kao što vidimo iz izbora modnih dodataka.

 foto:Pinterest