7 stajlinga za prohladne letnje dane

Kad sunce ustupi mesto hladnom vetru i kiši!

Dok se lagane haljine i topovi odlažu na daleku policu ormara, odmah se postavlja pitanje: šta obući za posao i zabave, kada je oblačno i pada kiša?

Otkrivamo vam koje stvari u ovom trenutku treba da zauzmu glavno mesto u vašem ormaru.

Satenska suknja + džemper

Idealan set za bilo koju priliku biće satenska suknja sa printom i obiman pamučni džemper – u ovom neće biti prevruće, ali teško da ćete se smrznuti tokom šetnje.

Mantil + šorts

Tokom letnje kiše potreban vam je mantil. Najbolje je kombinovati ga sa odgovarajućim šortsem, topom i čizmama, poput Tifani Hsu.

Jakna + farmerke

Ako vam se jakna u kombinaciji sa farmerkama čini previše dosadnom, pokušajte da je ušuškate. Visoke čizme sa malim potpeticama biće odličan dodatak – one će uravnotežiti stajling.

Kardigan + pantalone

Leto je najbolje vreme za bele pantalone. Naročito u kombinaciji sa laganim džemperom Jackuemus. Ali budite oprezni – nosite takav komplet samo ako se predviđa da nema kiše.

Džemper + pantalone

Ovaj klasični izgled dobar je i za svakodnevne šetnje i za odlazak na posao. Ali trendi japanke sa platformom čine ovu kombinacija zaista trendi.

 

Šorts + čizme

Ova kombinacija je savršena za večernje šetnje. Ako želite odevnu kombinaciju za dan, zamenite džemper košuljom ili rebrastim topom.

Teksas jakna + farmerke

Ako ste istinski ljubitelj džinsa, u ovim hladnim danima će vam odgovarati komplet koji je za sebe odabrala švedski supermodel Elsa Hosk. Pažnja je na dodacima: upotpunite autift bejzbol kapom,  patikama i nakitom.