Amina Muadi cipele za prve letnje korake

Iako su u većini modnih vesti tokom protekle godine dominirale priče o kućnim haljinama, papučama i patikama, dešavalo se i nešto zanimljivo: kapriciozne, štikle Amine Muaddi i dalje su bile izuzetno popularne.

Cipele Amine Muaddi imaju potpeticu prosečne visine od desetak centimetara i cene se kreću od 650 do 1500 dolara (i više), ali to ih nije sprečilo da se više puta prodaju na raznim luksuznim maloprodajnim mestima. Iako je potpetica visoka, većina modela ima čvrstu potpeticu sa piramidalnim vrhom, koja je postala potpis brenda.

Ako biste nas pitali da imenujemo trenutno najfotogeničnije dizajnerske cipele na tržištu, ne bismo se ustručavali da kažemo – Amina Muaddi. Ovo sigurno objašnjava zašto se poznate ličnosti kao što su Rihanna i Kendall Jenner fanovi Amine Muaddi.

Ukoliko volite obuću, verovatno ste u svom feedu na Instagramu mnogo puta do sada naišli na modele koji su dostojni pravih princeza.

Činjenica je da su blistave cipele (koje su dizajnirane u Parizu i proizvedene u Italiji)  Amine Muaddi, vredne posebnih prilika tokom čitave pandemije ostale takav „it“ predmet zaista je dokaz njihove popularnosti.

Kako stope vakcinacije rastu u našoj zemlji, nadamo se da ćemo svi imati prilike da negde nosimo lepe potpetice tokom narednih meseci. Ako želite da te potpetice budu Amina Muaddi, pogledajte našu galeriju fotografija i saznajte koji su modeli omiljeni influenserkama.

naslovna:instagram.com/aminamuaddiofficial/