Anđelina Džoli jednostavno ume da iznese crnu boju na višem nivou!

Pre par dana Angelina Jolie fotografisana je na izlazu sa losanđeleskog aerodroma, nakon njene posete istočnoj obali – Vašingtonu i Njujorku

46-godišnja glumica bila je na važnom poslovnom putu koji se tiče njene podrške ženama u borbi protiv nasilja. Na održanim sastancima Angelina je birala poslovnu eleganciju u all black varijanti, a potpuno crna kombinacija bila je njen izbor i tokom putovanja.

Ono što nam se dopada u vezi ovog, na prvi pogled basic izdanja jesu svakako detalji koji su napravili malu, ali značajnu razliku.

Njen airport look uključivao je suknju A kroja, dužine tik iznad zglobova, sa blago transparentnim vezenim detaljima u donjem delu modela. Jednostavno ali efektno.

Crna rolka od meke vune, tkaninom se prirodno nadovezala na crni velur na visokim potpeticama.

Dijamanstke minđuše umesto bisernih, isti kamen na prstenu desne ruke, te sat sa zlatnom narukvicom – mrvica sjaja koja sa malo, čini mnogo za izgled jedne holivudske dive.

Čak se i bež torba oversized forme, pomalo se uklopila u ovu casual eleganciju, iako joj tu ipak nije bilo mesto uzevši u obzir izgled bez nje, ali s obzirom da je glumica fotografisana tek po silasku sa leta, ovaj “štrčeći” detalj na ramenu, ni jedan savestan modni kritičar ne bi mogao da joj zameri.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia